3435-rgb-nl-redbad_-50cm_poster
Klaas_110521-_0016__5__xl_m

Klaas de Jong : Producent

Klaas de Jong heeft al meerdere succesvolle bioscoopfilms op zijn naam staan, waaronder Toscaanse Bruiloft, Verliefd op Ibiza, Penny’s Shadow, De hel van ‘63, Bennie Stout en De Scheepsjongens van Bontekoe. Klaas is de man achter de schermen. Hij ontwikkelt een project vanaf het idee tot en met de (internationale) verkoop van het eindproduct, namelijk de film. Zo is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van het script, het samenbrengen van de juiste mensen, het bijeenbrengen van de financiering tot en met de budgetbewaking en de marketing. Eén van Klaas z’n speerpunten is een zo hoog mogelijke productiewaarde bij een relatief beperkt budget.
Voordat hij actief werd met het produceren van speelfilms was hij impresario, manager van artiesten en producent van grote muziekevenementen.
Kijk ook op www.farmhousefilm.nl en Klaas de Jong op IMDb

Roel_reine-300x284_m

Roel Reiné : Regisseur

Roel Reiné (Eindhoven, 1969) is de regisseur én Director of Photography van MICHIEL DE RUYTER. Na enkele speelfilms in Nederland waaronder de met een Gouden Kalf voor Beste Regie bekroonde actiefilm The Delivery verhuist hij in 2005 naar Los Angeles. In de laatste acht jaar heeft hij voor de grote studio’s veertien Amerikaanse speelfilms geregisseerd met veel internationale sterren. Zijn meest recente titels als regisseur zijn Man With the Iron Fists 2 (met RZA), Seal Team Eight (met Tom Sizemore), Dead in Tombstone (met Mickey Rourke), Scorpion King: Battle for Redemption (met Ron Perlman en Billy Zane) en de twee Death Race-sequels (met Sean Bean en Ving Rhames). Hij is een perfectionist en heeft oog voor detail. Dit kwam tot uiting bij de scriptontwikkeling, tijdens de productievoorbereidingen en vooral tijdens de opnames. Zijn unieke manier van regisseren om met een camera in de hand mee te bewegen met zijn acteurs wordt in Amerika geroemd. Deze aanpak had ook een inspirerende en aanstekelijke uitwerking op de Nederlandse acteurs. Meer informatie over Roel Reiné kunt u vinden op www.roelreine.com